Servis in izdelava koles ter servis smuči – to so dejavnosti s katerimi se ukvarja naše podjetje. V zadnjem času smo začeli uvajati servis koles na terenu, ki se trenutno izvaja v okolici Grosuplja.


Podjetje Šprinter d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Sama tradicija podjetja, katerega dejavnosti so servisiranje in izdelava koles pa sega še veliko dlje nazaj. S samo dejavnostjo je pričel že moj stari oče. Samo podjetje pa je naprej šeril moj oče Franc Škerlj, ki ima za sabo tudi bogato športno pot v smislu kolesarjenja.

Med drugim je oče ustanovil s prijatelji tudi kolesarski klub Grosuplje. V tem klubu je imel funkcijo glavnega trenerja in serviserja.

Po stopinjah svojega očeta sem stopal tudi sam. Kar nekaj časa sem se aktivno bavil s kolesarstvom. Po zaključeni športni poti sem ustanovil sedanje podjetje Šprinter. Naše 20 letne izkušnje so garancija za kvalitetne.

V zadnjem obdobju, naše podjetje uvaja tudi servis na terenu. Trenutno pokrivamo s to storitvijo Grosuplje s okolico. Vse naše sile pa usmerjamo v to, da bi v nekaj letih s našim projektom prodrli v celotno slovenijo in tako nudili “terenski” servis po celem teritoriju Republike Slovenije.

Pripravil Škerlj Boštjan